Биорезонансна диагностика

Биорезонанснaта диагностика се извършва с руски апарат и представлява неинвазивно изследване на цялото тяло чрез система, която използва резонанс от светлинни вълни за да сканира човешкото тяло и/или да улови и проследи отклоненията от нормалното състояние в тъканите, клетките, хромозомите, молекулите или на целия орган.

Метода на сканиране включва 2D вертикален и хоризонален скрининг на разрези на тялото, с което се постига висока точност на изследването.

Биорезонансна диагностика

Прегъната жлъчка

Апаратурата приема излъчените от мозъка биоимпулси, прави сравнителен анализ със заложената в програмата информация за стотици хиляди енергоинформационни шаблона и регистрира спектрално сходство на познаваемост със заболяване до 95% в изследвания орган.

Изследват се всички органи и системи в тялото, като има възможност за много детайлен преглед на  един орган с цел да се открият всички отклонения от нормалното му състояние. Апарата дава точното място на увредата, предполагаема диагноза, нашествие на патогени, ако има такива.

 

Софтуерът е с изключтително богата информация от въведени възможни заболявания, вируси, бактерии, гъбички, паразити, както и препарати за подобряване на състоянието. Апарата избира измежду стотици заложени хомеопатични препарати, билки, капки на д-р Бах, конвенционални препарати, хранителни добавки, лечение с кристали, алергени, полезни и вредни храни, дава възможност да се види дали заболяването е скорошно или минало, да се проследи развитието му напред във времето, нарушения на аурата, чакри. 

Биорезонансният апарат разглежда:

– Опорно-двигателната система (кости, стави, мускули и др.)
– Лимфна система
– Сърдечно-съдова система (коронарни кръвоносни съдове, артерии, вени, капиляри)

– Нервна система (главен и гръбначен мозък, хипоталамус, хипофиза)
– Пикочо-полова система (бъбреци, пикочен мехур, яйчници, уретра, простата)

– Дихателна система (бели дробове, трахея, бронхи и др.)
– Храносмилателна система (стомах, черва, хранопровод, черен дроб и др.)
– Ендокринна система (щитовидна жлеза, надбъбречни жлези и др.)- Бактерии, гъбички, вируси и паразити
– Алергени и външни токсини
– Храна, билки, хомеопатия, капки на д-р Бах и др.

 

Каква е разликата с Биоскенера?

Двата апарата изследват съвсем различни показатели.

Биоскенерът насочва кой е увреденият орган или система без да поставя диагноза и да посочва патогени, Биорезонанса може да покаже точното място на увредата, както и евентуална диагноза и причини за това.

Биоскенерът показва дефицит на витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, полезни мазнини, липиден профил, хормони, натоварване с токсини и тежки метали, храносмилателни ензими, което при Биорезонанса не е възможно.

Биоскенерът е повече за хора, които искат да проверят здравословното си състояние и евентуално да се насочат към съответният специалист и/или изследвания за дефицити. Биорезонансът е за хора с оплаквания, които не са открили причините за това.

 

Възможо е да се направи комбинирано изследване с двата апарата, като с Биоснера ще може да открие проблемният орган, а с Биорезонанса може да се изследва само този орган (и евентуално свързаните с това състояние) и  да се открият възможните причини за това, предполагаема диагноза, както и да се даде представа дали има патогени в него, алергени, препоръчителни и забранени храни.

 

Цени:

  • Биорезонанс, пълен – 50 лв., проследяване в рамките на следващите 6 месеца – 30 лв.
  • Биорезонанс + Вега тест – 80 лв.
  • Боскенер+допълващ Биорезонанс (на съответният орган с отклонения, открит при Биоскенера) – 65 лв.
  • Биорезонанс + Биоскенер – 80 лв.

 

Повече за процедурата:
Изследването се провежда посредством слушалки, снабдени със специални датчици, които се поставят на главата. Подходящо е и с профилактична цел, тъй като освен данни от диагностиката, се записват и подходящите храни, билки, добавки и кристали, които са индивидуални и подходящи за вас.

 

Изисквания за провеждане:

  • Изследването се провежда на гладно
  • Необходимо е поне два часа преди теста да не се консумират кафе и кофеинови напитки, цигари и никотинови продукти, енергийни напитки и хранителни добавки.
  • Не е желателно да се тестват жени по време на месечния цикъл.

 

Противопоказания:

  • Епилепсия и психични заболявания
  • Вграден пейсмейкър

 

Тестът е абсолютно безопасен и това го прави подходящ за бременни жени и деца над 6 г.

 

Внимание!

Апаратът дава предполагаеми диагнози, не поставя точни такива! Всички отклонения, показани при изследването са само и единствено възможни такива и следва да се потвърдят или отхвърлят от лекар!

 

Резултати от изследвания

Увреда на сърцето

Биорезонансна диагностика

Язва на дванадесетопръстника

Биорезонансна диагностика

Износване на колянна става

Биорезонансна диагностика

Колит

Биорезонансна диагностика

Хипофункция на щитовидна жлеза

Биорезонансна диагностика