Консултацията е начин да разберете как да се храните така, че да подобрите формата, тонуса и здравословното си състояние.

Консултации

Какво представляват консултациите?

Консултациите се провеждат в рамките на минимум един час, през което време ще си говорим за това какво Ви води при мен, с какво мога да помогна, как да се храните и как да съчетавате храните така, че да подобрите здравословното си състояние, да свалите излишните килограми или да повишите теглото си, кои храни са подходящи за вашето състояние, примерен хранителен режим и всичко, което Ви интересува.

Правим Телесен анализ с апарат Omron (измерване на телесните показатели) – килограми, Индекс Телесна Маса, процент скелетна мускулатура, процент мазнини, ниво на висцералните мазнини, базов метаболизъм.

Повече за телесен анализ с апарат TANITA вижте ТУК.

Всичко това е основата, върху която при желание ще бъде изработен режим.

Примерен режим – включва теоретична част + 7 закуски, 7 обяда, 7 вечери и 7 междинни закуски, съобразени с Вега теста и Биоскенера, ако има направен такъв. Теоретичната част показва видове храни в режима, как се приготвят, от къде да ги закупите (ако са непознати за Вас), как да ги съчетавате в менюто, рецепти. режимът е индивидуално съобразен с начинът Ви на живот, работа, физическа активност, дневен калориен прием.

Индивидуален 4 седмичен хранителен режим – включва теоретична част и точно разпределение на храната ден по ден в продължение на 4 седмици. Отново е съобразен с Вега теста и Биоскенера, ако има направен такъв. Теоретичната част показва видове храни в режима, как се приготвят, от къде да ги закупите (ако са непознати за Вас), как да ги съчетавате в менюто, рецепти. режимът е индивидуално съобразен с начинът Ви на живот, работа, физическа активност, дневен калориен прием. 

! При разработването на индивидуален 4 седмичен режим резултатите се проследяват безплатно в края на всеки изминал месец. Ако се налагат корекции на режима, в рамките на първия месец те са безплатни. Последващите корекции на режима се заплащат в зависимост от това колко и какви корекции са необходими.

При невъзможност да посетите кабинета консултации могат да бъдат проведени по телефон, Viber, WhatsApp, Skype, чрез e-mail кореспонденция. Заплащането е по банков път, а индивидуалният Ви режим ще бъде изпратен на посочен от Вас e-mail, по куриер или Български пощи, както и по друг, удобен за Вас начин.

Цени:

  • Консултация – 30 лв.
  • Консултация, Телесен анализ и 7-дневно меню – 70лв.
  • Консултация, Телесен анализ и индивидуален 4 седмичен хранителен режим – 100 лв., с включено безплатно 3-месечно проследяване.
  • Вега тест, Консултация, Телесен анализ и 7-дневно меню – 90 лв.
  • Вега тест, Консултация, Телесен анализ и 4 седмичен хранителен режим – 130 лв.

При невъзможност да посетите кабинета предлагам и

Онлайн консултации

Онлайн Консултации

Какво представляват онлайн консултациите?

При невъзможност да посетите кабинета консултации могат да бъдат проведени по телефон, Viber, WhatsApp, Skype, чрез e-mail кореспонденция. Заплащането е по банков път, а индивидуалният Ви режим ще бъде изпратен на посочен от Вас e-mail, по куриер или Български пощи, както и по друг, удобен за Вас начин.

Консултациите се провеждат в рамите на минимум един час, през което време ще си говорим за това какво Ви води при мен, с какво мога да помогна, как да се храните и как да съчетавате храните така, че да подобрите здравословното си състояние, да свалите излишните килограми или да качите килограми, кои храни са подходящи за вашето състояние, примерен хранителен режим и всичко, което Ви интересува.

Всичко това е основата, върху която при желание ще бъде изработен индивидуалният Ви 4 седмичен хранителен режим.

При разработването на индивидуален 4 седмичен режим в края на всеки изминал месец се провежда безплатна консултация и се проследяват резултатите. Ако се налагат корекции на режима, в рамките на първия месец те са безплатни. Последващите корекции на режима се заплащат в зависимост от това колко и какви корекции са необходими.

Цени:

  • Консултация и 7-дневен режим – 70лв.
  • Консултация и индивидуален 4 седмичен хранителен режим – 100 лв., с включени 3-месечни безплатни консултации.