Режими

Хранителен режим се изготвя задължително след консултация и е съобразен с ръст, тегло, възраст, базов метаболизъм, двигателна активност, начин на живот и работа, предпочитания за храни, както и здравословно състояние на клиента и е строго индивидуален.

Режим

Какво представлява режима?

Той може да бъде без глутен съдържащи продукти, без мляко и млечни продукти, може да е съобразен с хранене в Зоната и с други ваши предпочитания за хранене, но само ако бъдат преценени като безопасни за Вас и Вашето здраве.

Режимът се съобразява с  направен Телесен анализ. Той се прави с апарат Omron  и включва измерване на килограми, Индекс телесна маса, Процент скелетна мускулатура, Процент телесни мазнини, Базов метаболизъм (базов калориен разход), Ниво висцерални мазнини (мазнини около вътрешните органи).

Повече за Телесен анализ с апарат TANITA вижте ТУК.

Индивидуален примерен режим – включва теоретична част + 7 закуски, 7 обяда, 7 вечери и 7 междинни закуски, съобразени Вега теста и Биоскенера, ако има направен такъв. Теоретичната част показва видове храни в режима, как се приготвят, от къде да ги закупите (ако са непознати за Вас), как да ги съчетавате в менюто, рецепти. Режимът е индивидуално съобразен с начина Ви на живот, работа, физическа активност, дневен калориен прием. 

Индивидуален 4 седмичен хранителен режим – включва теоретична част и точно разпределение на храната ден по ден в продължение на 4 седмици. Отново е съобразен с Вега теста и Биоскенера, ако има направен такъв. Теоретичната част показва видове храни в режима, как се приготвят, от къде да ги закупите (ако са непознати за Вас), как да ги съчетавате в менюто, рецепти. Режимът е индивидуално съобразен с начина Ви на живот, работа, физическа активност, дневен калориен прием. 

При разработването на Индивидуален 4 седмичен режим резултатите се проследяват безплатно в края на всеки изминал месец.

Разработването на хранителният режим (и Примерен, и Месечен) става в рамките на няколко работни дни и го получавате на посочен от Вас e-mail или разпечатан на място в кабинета, по куриер или Български пощи.

МОЖЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ БЕЗПЛАТЕН СЕДЕМДНЕВЕН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ ОТ  ТУК.

При невъзможност да посетите кабинета консултации могат да бъдат проведени по телефон, Viber, WhatsApp, Skype, чрез e-mail кореспонденция. Заплащането е по банков път, а индивидуалният Ви режим ще бъде изпратен на посочен от Вас e-mail, по куриер или Български пощи, както и по друг, удобен за Вас начин.

Цени:

  • Консултация и 7-дневно меню – 40 лв.
  • Консултация и 4 – седмичен хранителен режим с включено безплатно проследяване – 70 лв.
  • Вега тест с Примерно меню – 75 лв.
  • Вега Тест с 4 – седмичен хранителен режим – 100 лв.
  • Вега Тест, Биоскенер и 4 седмичен хранителен режим – 150 лв.