Режими

Хранителен режим се изготвя задължително след консултация и е съобразен с ръст, тегло, възраст, базов метаболизъм, двигателна активност, начин на живот и работа, предпочитания за храни, както и здравословно състояние на клиента и е строго индивидуален.

Режим

Какво представлява режима?

Той може да бъде без глутен съдържащи продукти, без мляко и млечни продукти, може да е съобразен с хранене в Зоната и с други ваши предпочитания за хранене, но само ако бъдат преценени като безопасни за Вас и Вашето здраве.

Режимът се съобразява с  направен Телесен анализ. Той се прави с апарат Omron  и включва измерване на килограми, Индекс телесна маса, Процент скелетна мускулатура, Процент телесни мазнини, Базов метаболизъм (базов калориен разход), Ниво висцерални мазнини (мазнини около вътрешните органи).

Повече за Телесен анализ с апарат TANITA вижте ТУК.

Индивидуален Свободен режим – включва теоретична част + 7 закуски, 7 обяда, 7 вечери и 7 междинни закуски, съобразени Вега теста и Биоскенера, ако има направен такъв. Свободен, защото вие избирате кои ястия от посочените да съчетавате през деня. Предназначен за хора, които не желаят строги ограничения, за хора с  по-интензивен начин на живот и малко свободно време, за такива с малко излишни килограми. Също така режимът е подходящ и за хора, които желаят да се хранят здравословно или имат нужда от съществена промяна в начина на хранене до момента. В менюто са включени множество замени на продукти, което го прави подходящ за спазване и за повече от един месец.

Теоретичната част показва видове храни в режима, как се приготвят, от къде да ги закупите (ако са непознати за Вас), как да ги съчетавате в менюто, рецепти. Режимът е индивидуално съобразен с начина Ви на живот, работа, физическа активност, дневен калориен прием. Свободният режим не включва безплатно проследяване.

Индивидуален 4 седмичен хранителен режим – включва теоретична част и точно разпределение на храната ден по ден в продължение на 4 седмици. В този случай аз подреждам ястията за целия период. Той е по-строг и е предназначен за хора, които не съумяват, или не желаят,  да съчетаят свободно предложените ястия. Също така е режим за хора с повече излишни килограми.

Отново е съобразен с Вега теста и Биоскенера, ако има направен такъв. Теоретичната част показва видове храни в режима, как се приготвят, от къде да ги закупите (ако са непознати за Вас), как да ги съчетавате в менюто, рецепти. Режимът е индивидуално съобразен с начина Ви на живот, работа, физическа активност, дневен калориен прием. 

При разработването на Индивидуален 4 седмичен режим резултатите се проследяват безплатно в рамките на 3 месеца.

Разработването на хранителният режим (и Свободен, и Месечен) става в рамките на няколко работни дни и го получавате на посочен от Вас e-mail или разпечатан на място в кабинета, по куриер или Български пощи.

МОЖЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ БЕЗПЛАТЕН СЕДЕМДНЕВЕН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ ОТ  ТУК.

При невъзможност да посетите кабинета консултации могат да бъдат проведени по телефон, Viber, WhatsApp, Skype, чрез e-mail кореспонденция. Заплащането е по банков път, а индивидуалният Ви режим ще бъде изпратен на посочен от Вас e-mail, по куриер или Български пощи, както и по друг, удобен за Вас начин.

Цени:

  • Консултация – 30 лв.
  • Консултация, Телесен анализ и Свободен режим – 70 лв.
  • Консултация, Телесен анализ и 4 – седмично меню с включено безплатно 3-месечно проследяване – 100 лв.
  • Измерване с апарат TANITA – 25 лв.