Биорезонансна диагностика

Биорезонанснaта диагностика се извършва с руски софтуер и представлява неинвазивно изследване на цялото тяло чрез система, която използва резонанс от вълни за да сканира човешкото тяло и/или да улови и проследи отклоненията от нормалното състояние в тъканите, клетките, хромозомите, молекулите или на целия орган.

Метода на сканиране включва 4D вертикални и хоризонтални скрининги на разрези на тялото, с което се постига висока точност на изследването.

Биорезонансна диагностика

Прегъната жлъчка

Изследват се всички органи и системи в тялото, като има възможност за много детайлен преглед на  един орган с цел да се открият всички отклонения от нормалното му състояние. Апарата дава точното място на увредата, предполагаема диагноза, нашествие на патогени, ако има такива.

При апарата има възможност за изследване само на една система – храносмилателна, сърдечно-съдова, нервна система, опорно-двигателна и т.н.

Софтуерът е с изключително богата информация от въведени възможни заболявания, вируси, бактерии, гъбички, паразити, както и препарати за подобряване на състоянието. Апарата избира измежду стотици заложени хомеопатични препарати, билки, капки на д-р Бах, конвенционални препарати, хранителни добавки, лечение с кристали, алергени, полезни и вредни храни, дава възможност да се види дали заболяването е скорошно или минало, да се проследи развитието му напред във времето, нарушения на аурата, чакри.

Повече за процедурата
Изследването се провежда посредством слушалки, снабдени със специални датчици, които се поставят на главата. Подходящо е и с профилактична цел, тъй като освен данни от диагностиката, се записват и подходящите храни, билки, добавки и кристали, които са индивидуални и подходящи за вас.

Биорезонансният апарат разглежда

 • Храносмилателна система (стомах, черва, хранопровод, черен дроб и др.)
 • Пикочо-полова система (бъбреци, пикочен мехур, яйчници, уретра, простата)
 • Дихателна система (бели дробове, трахея, бронхи и др.)
 • Сърдечно-съдова система (коронарни кръвоносни съдове, артерии, вени, капиляри)
 • Ендокринна система (щитовидна жлеза, надбъбречни жлези и др.)
 • Опорно-двигателната система (кости, стави, мускули и др.)
 • Нервна система (главен и гръбначен мозък, хипоталамус, хипофиза)
 • Кръв и Лимфна система
 • Патогени – паразити, бактерии, вируси, гъбички
 • Алергени и външни токсини
 • Храна, билки, хомеопатия, капки на д-р Бах и др.
 • Препоръки за физиотерапия, вградени лекарства, добавки, Шуслерови соли.

 

Програма за терапия

При желание от ваша страна може да се направи програма за терапия на възникналите при диагностиката отклонения. Това включва предложение за хранителни добавки, етерични масла, цветни есенции, билкови препарати и други нелекарствени препарати и практики. Включва още хранителна консултация – подходящи и забранени храни, съчетаване на храните, начин на приготвяне на ястията. Като всички те могат да бъдат индивидуално замерени на апарата за най-добра поносимост и ефективност.

 

Метатерапия и Физиотерапия

Метатерапията цели възстановяването на клетките на орган или система до нормално енергийно ниво, т.е. максимално доближаване до енергията на здрава клетка. Правят се 10 процедури през ден или през два като така се дава възможност за възстановяване на организма. След всяка процедура се проследява прогреса на възстановяване. Ако той е малък или липсва такъв означава, че към момента има нужда от допълнителна подкрепа на съответният орган или система и терапията се прекратява.

При наличие на патогени е желателно заедно с метатерапията на органа да се прави и деструкция на патогените, т.е. тяхното унищожаване.

Метатерапия е подходяща при алергии, опорно-двигателни-проблеми, гинекологични проблеми, автоимунни състояния, ревматизъм, артрит, очни проблеми, кожни проблеми, главоболие от различен характер, плексит, сковаване на кръста, ринит, вирусни заболявания, бактериални инфекции, гъбични инфекции и др.

Важно! Метатерапията е съвместима с конвенционално лечение, т.е. не е нужно по време на терапията да се спира приема на лекарства и добавки. Това става само по препоръка на лекуващият ви лекар.

Физиотерапията се извършва по предварително зададени в софтуера програми – терапия за гастро-интестинални проблеми, при травми, шум в ушите и проблеми със слуха, при проблеми с опорно-двигателния апарат, гинекологични смущения, алергични състояния, кожни проблеми и много други.

Както при Метатерапията, така и при Физиотерапията се правят 10 процедури през ден, последвани от месец почивка.

 

Цени

 • Биорезонанс – 90 лв.
 • Проследяване в рамките на месец – 60 лв.
 • Биорезонанс + предложение за терапия – 130 лв.
 • Метатерапия – 18 лв на процедура.
 • Метатерапия + деструкция на патогени – 23 лв. на процедура.
 • Физиотерапия – 13-23 лв. на процедура. Цената зависи от времетраенето на процедурата.
 • Биорезонанс + Вега тест – 140 лв.
 • Биорезонанс + Биоскенер – 140 лв.
 • Вега тест + Биоскенер + Биорезонанс – 180 лв.
 • Биорезонанс + тест за дефицит на витамини и минерали – 115 лв.
 • Биорезонанс на една система – 50 лв.

Каква е разликата с Биоскенер

Двата апарата изследват съвсем различни показатели.

Биоскенерът насочва кой е увреденият орган или система без да поставя диагноза и да посочва патогени, Биорезонанса може да покаже точното място на увредата, както и евентуална диагноза и причини за това.

Биоскенерът показва дефицит на витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, полезни мазнини, липиден профил, хормони, натоварване с токсини и тежки метали, храносмилателни ензими, което при Биорезонанса не е възможно.

Биоскенерът е повече за хора, които искат да проверят здравословното си състояние и евентуално да се насочат към съответният специалист и/или изследвания за дефицити. Биорезонансът е за хора с оплаквания, които не са открили причините за това.

При комбинирано изследване с двата апарата Биоскенера може да открие проблемният орган, а с Биорезонансната диагностика може да се изследва органа и  да се открият възможните причини за това, предполагаема диагноза, както и да се даде представа дали има патогени в него, алергени, препоръчителни и забранени храни.

Изисквания за провеждане

 • Изследването се провежда на гладно.
 • Необходимо е поне два часа преди теста да не се консумират кафе и кофеинови напитки, цигари и никотинови продукти, енергийни напитки и хранителни добавки.
 • При прием на антибиотици или при кортикостероидна терапия има вероятност от маскиране на бактериална или гъбична инфекция.
 • При прием на антихистамини има вероятност от маскиране на алергени.
 • Не е желателно да се тестват жени по време на месечния цикъл.

Противопоказания

 • Епилепсия и психични заболявания
 • Вграден пейсмейкър

 

Тестът е абсолютно безопасен и това го прави подходящ за бременни жени и деца над 6 г.

 

Внимание! Апаратът дава предполагаеми диагнози, не поставя точни такива! Всички отклонения, показани при изследването са само и единствено възможни такива и следва да се потвърдят или отхвърлят от лекар!

 

Резултати от изследвания

Увреда на сърцето

Биорезонансна диагностика

Язва на дванадесетопръстника

Биорезонансна диагностика

Износване на колянна става

Биорезонансна диагностика

Колит

Биорезонансна диагностика

Хипофункция на щитовидна жлеза

Биорезонансна диагностика

 

Биорезонансният aнaлизaтop нe e мeдицинcĸи aпapaт пo cмиcълa и изиcĸвaниятa нa Зaĸoнa зa мeдицинcĸитe издeлия.  Peзyлтaтитe oт тecтa нe ca диaгнoзa, a ocнoвaниe зa извъpшвaнe нa цeлeнacoчeни ĸлинични изcлeдвaния зa пocтaвянe нa диaгнoзa!