Овесена юфка с Котидж

Овесена юфка с Котидж

Без глутен, 3 блока в Зоната. Високопротеинова, диетична рецепта за закуска, с малко мазнини и бавни въглехидрати. Което го прави подходящо за хора с диабет и ИР, а също и при проблемна жлъчка или стомах.

 

юфка с котидж

Нужните продукти не са много:

45г овесена юфка

180-200г Котидж сирене (1 опаковка)

1ч.л. масло или зехтин

 

Сварявате юфката в малко водичка, добавяте Котиджа и мазнината и хапвате с удоволствие.

 

Бележки:

  • Вместо овесена юфка може да ползвате овесени ядки или пълнозърнест кус-кус, може дребни макарони.
  • При проблеми с жлъчката или стомаха ползвайте кус-кус или макарони от бяло брашно, евентуално оризови, ако сте на безглутенов режим.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *