Брауни с малини
Без глутен, без млечни продукти, без какао. Съдържа бавни въглерхидрати, което пък го прави подходящо за диабетици и хора с преддиабетно състояние (инсулинова резистентност).
брауни с малини
без глутен
без млечни
диабет
Нужни продукти:
3 яйца
1ч.ч. кокосова захар
Непълна ч.ч. кокосово мляко
1 пакет бакпулвер, ванилия
4 пълни с.л. бадемово брашно (толкова имах)
3-4 пълни с.л. брашно от рожков
Брашно от лупина, толкова, че да се получи по-гъсто кексово тесто.
Малини за поръсване върху тестото
Разбърквам всичко в дадената последователност.
Сипвам в намазнена форма за кекс.
Поръсвам отгоре с пресни малини, на гъстичко 🙂
Пека на 170-180 градуса (зависи от фурната) до готовност, т.е. до суха клечка.
Разрязвам едва след като се охлади.
Черпя във и около офиса 🙂 .
Бон апети!
Бележки
- Ако замените кокосовата захар със стевия и/или еритритол ще имате нисковъглехидратен сладкиш.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!