Брауни с малини

Брауни с малини

Без глутен, без млечни продукти, без какао. Съдържа бавни въглерхидрати, което пък го прави подходящо за диабетици и хора с преддиабетно състояние (инсулинова резистентност).

брауни с малини

 

Нужни продукти:

3 яйца

1ч.ч. кокосова захар

Непълна ч.ч. кокосово мляко

1 пакет бакпулвер, ванилия

4 пълни с.л. бадемово брашно (толкова имах)

3-4 пълни с.л. брашно от рожков

Брашно от лупина, толкова, че да се получи по-гъсто кексово тесто.

Малини за поръсване върху тестото

 

Разбърквам всичко в дадената последователност.

Сипвам в намазнена форма за кекс.

Поръсвам отгоре с пресни малини, на гъстичко 🙂

Пека на 170-180 градуса (зависи от фурната) до готовност, т.е. до суха клечка.

Разрязвам едва след като се охлади.

Черпя във и около офиса 🙂 .

 

Бон апети!

 

Бележки

  • Ако замените кокосовата захар със стевия и/или еритритол ще имате нисковъглехидратен сладкиш.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *