Бонбони Рафаело

Бонбони Рафаело

Да закусим с бонбони ?… така, де…

бонбони рафаело

без глутен

След дълго ръчкане от децата ? най-накрая ги забърках. Естествено пак са бързи, че времето днес е ценно ?‍♀️?‍♂️. Нищо ново, но леко различно. Вижте моят прочит ⬇️

Бонбони Рафаело ????
без глутен, без захар, без млечни продукти

?Продукти:
1ч.ч. кокосови стърготини, в моя случай по-различни (виж бележките)
6 с.л. кокосово масло, разтопено
6 с.л. мед, течен
печени бадеми, може и сурови

?Как ги направих:
Разбърках всичко добре, оформих бонбони, в които скрих по един бадем.
Овалях в кокосови стърготини, този път пълномаслени и… това е.

Направих поне 30 снимки ?, децата ме провериха поне 30 пъти дали съм готова ?, накрая сложихме няколко бонбона във фризера да стегнат по-бързо, че да се опитат ?.

Вие ги сложете в хладилник да стегнат, не е нужно да се замразяват ? ?️❌❄️

?Бележки:
Аз използвах кокосовите стърготини, които останаха след направата на кокосово мляко, НО ги изсуших предварително.
Така стават нискомаслени, тъй като голяма част от маслото, което се съдържа в тях отива в млякото.

Бон апети!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *